Ons team

Ons centrum beschikt over een team van toegewijde en gekwalificeerde medewerkers die thuis zijn op een veelheid van gebieden. Zo kun je bij ons centrum niet alleen terecht voor trainingen in meditatie en mindfulness, maar kun je bij ons ook terecht voor voedingsadviezen en in het algemeen adviezen ter bevordering van zowel lichamelijk als geestelijk welzijn. Deze combinatie maakt dat ons centrum een toegevoegde waarde heeft waardoor je vaak zult terugkomen!

Paulien Breedveld

Mijn naam is Pauline Breedveld (1972), van oorsprong opgeleid tot apotheker. Ik begon mij in de periode van mijn promotieonderzoek bij het Nederlands Kanker Instituut (2001-2005) te interesseren voor (Tibetaanse) yoga en meditatie. Dat was een startpunt voor mijn interesse in de complementaire geneeswijzen. Zo volgde ik een basisjaar in de Chinese geneeskunde, de antroposofische geneeskunde, en ben ik nu bezig met de opleiding Orthomoleculaire geneeskunde.

In mijn werk deed ik o.a. klinisch onderzoek met een traditioneel Chinees geneesmiddel bij het Radboud UMC en was ik als apotheker werkzaam bij Weleda Benelux en Lian Chinaherb AG/BV.

Sinds 2012 beoefen ik Vipassana meditatie. In 2016 verbleef ik 3 maanden in Amerika in een zen meditatiecentrum en volgde ik de opleiding tot Mindfulness trainer (niveau I) bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Nu ben ik als trainer werkzaam bij het TS Health Experience Center, en geef ik trainingen op het gebied van mindfulness, kruiden en (orthomoleculaire) voedingssupplementen.

Marlien van Wensen

 Ik ben Marlien van Wensen, geboren in 1988, en moeder van twee zoons. In 2020 ben ik begonnen bij TS Products, om het ‘Health Centre’ op te zetten. Een fantastische uitdaging, en inmiddels hebben we een prachtige design ingerichte villa in Garderen waar we hele mooie dingen doen.

Van origine ben ik ‘Hotello’, in 2012 afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Den Haag. Van 2015 tot 2019 ben ik werkzaam geweest als Personal Assistant van de CFO bij de Bijenkorf, maar daar kwam even iets tussen. In 2016 kreeg ik namelijk op 27-jarige leeftijd de diagnose Borstkanker. Na een intensief traject van chemotherapie, operatie en immunotherapie begon ik weer met werken. Mijn lichaam heeft het allemaal fantastisch doorstaan, maar mijn energie en gestel liet het vaak afweten. Ik ging op zoek naar een manier op mijn energie weer terug te krijgen en kwam terecht bij een orthomoleculair arts. Binnen een jaar voelde ik me zoveel beter en ik wilde dit voor iedereen toegankelijk maken. Ik ben een opleiding tot Orthomoleculair therapeut gestart, en eind 2022 hoop ik mijn diploma in ontvangst te kunnen nemen. Tot die tijd ben ik Orthomoleculair Voedingsadviseur.

Deze mooie combinatie van deze twee werelden hebben mij gemaakt tot de Manager van dit prachtige TS Health Experience Centre, iets waar ik ongelooflijk trots op ben en waar ik hoop velen te mogen ontvangen om te werken aan en genieten van een Happy, Healthy Lifestyle.

Namaste!

.