Opleidingen 

Welkom bij ons overzicht van onze opleidingen. Wij hebben een uitgebreid aanbod voor iedereen die

interesse heeft in een Happy, Healthy Life. Onze opleidingen worden gegeven vanuit een speciaal ingerichte ruimte in het TS Health

Experience Centre. Voorzien van de nieuwste apparatuur kan de docent/spreker informatie met jou delen.

Opleidingen in een perfect ambiance

Kun je niet fysiek bij een cursus aanwezig zijn? De meeste cursussen bieden wij ook online aan. Bij aan elke cursus kun je bij ons een bijzonder welkom verwachten.

Als je ons terrein oprijdt, kun je daar parkeren als er plek is. Voorafgaand aan je cursus ontvang je van ons een uitgebreide routebeschrijving met parkeerinstructies.

Kom binnen en neem plaats in onze prachtige woonkamer en geniet van een verse koffie, thee of cappuccino met plantaardige melk. Als de cursus begint, zal de docent/spreker je begeleiden. Na afloop van de cursus krijg je een goed gevulde goodiebag, afgestemd op jouw cursus.

Als je klaar bent met je cursus en weer terug naar huis gaat, hopen we dat je snel weer terug komt voor een andere cursus! Alvast tot ziens!

Overzicht

Wil je graag zien welke opleidingen we momenteel aanbieden? Klik dan op het icoon om ons extra beveiligde gedeelte van onze website te raadplegen voor een compleet overzicht. Wil je eerst nog meer informatie ontvangen? Vul het contactformulier op onze contactpagina zo compleet mogelijk in, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!