Ons concept

Tussen de hoge bomen, te midden van het groene gras ligt het TS Health Experience Centre. Een
design ingerichte villa, waar je inspiratie kunt vinden en uitgenodigd zult worden om jezelf te verrijken.

De oprichters

Het idee van het TS Health Experience Centre kwam van Stephan en Samantha Smits, de directie van het succesvolle familiebedrijf TS Products.
TS Products is sinds 1988 een distributeur van voedingssupplementen, medische hulpmiddelen, homeopathische geneesmiddelen, kruidentincturen en (natuurlijke) huidverzorgingsproducten. Zij leveren voornamelijk aan drogisterijen, apotheken en detailhandels. De ambitie van TS Products is gezonder, gelukkiger en langer leven voor iedereen. En dat is onder andere de reden van het ontstaan van het Health Experience Centre.

Met het Health Experience Centre kunnen we namelijk iedereen helpen met een gezonder, gelukkiger en langer leven. We bieden namelijk cursussen, workshops en masterclasses aan die voor iedereen toegankelijk zijn. We belichten hierbij hedendaagse (gezondheid) thema’s, maar ook introductie cursussen tot Orthomoleculaire Therapie of Ayurveda. Gezondheid en beweging/ontspanning zijn nauw met elkaar verbonden, dus in het Health Experience Centre vind je een prachtige ruimte voor Yoga, Pilates of Mindfulness.

Om een totaal concept op het gebied van gezondheid te zijn, hebben we ook behandelkamers, waarbij je een consult kunt inboeken bij een orthomoleculair therapeut.